Referenssit

Mitä olemme tehneet?

Tiimillämme on ollut kunnia olla toteuttamassa satojen eri yritysten ja organisaatioiden tärkeitä tapahtumia; asiakastapahtumia, messuja, kumppanitapahtumia, henkilöstötilaisuuksia, liittopäiviä, konferensseja, yhtiökokouksia, konsertteja, urheilutapahtumia...

Mitä olemme tehneet?

Asiakkaiden tyytyväisyys ja yhteiset onnistumiset ovat meille tärkeitä. Alla muutamia jaettuja kokemuksia tapahtumayhteistyöstä kanssamme:

100% asiakastyytyväisyys

100% asiakas-tyytyväisyys

Eniro Oy, Dynava brändin lanseeraustapahtuma

Saatiin nopealla aikataululla todella onnistunut tilaisuus järjestettyä. Teillä oli hyvät ideat heti alussa esitettävänä ja samalla argumentit siihen mihin on hyvä satsata. Osasitte heti hahmottaa kokonaisuuden ja mikä oli meidän tavoite. Pysyimme myös budjetissa."

Lenita Pihl-Salminen
Myynti- ja markkinointijohtaja, Eniro Oy

Sympa Oy, sidosryhmätapahtuma

JIM yhteistyö on helppoa, vaivatonta ja aikaa säästävää. Voimme luottaa siihen, että tapahtumien kokonaiskuvassa säilyy jokaisessa yksityiskohdassa meidän toiveemme tapahtuman laadusta ja sen luonteesta. JIM toimii myös erinomaisena tulkkina meidän ja tekniikan välillä varmistaen teknisen toteutuksen saumattomuuden ja meidän puolelta oikeat resurssit. Voimme olla turvallisin mielin sen suhteen, että esitys, kuvat ja videot sekä ääni, pelaavat yhteen ja ovat huippuluokkaa, joka kerta. JIM tuo kokonaisvaltaisena ammattilaisena yleisesti lisäarvoa tapahtumiimme. Saamme paljon ideoita ja JIMin kokemuksen ansiosta odottamattomiinkin asioihin osataan varautua ennalta."

Kati Tammisto
Head of CX, Sympa Oy

"Se tärkein on ehkä kaikessa yksinkertaisuudessaan stressin minimointi ja se että tietää että tapahtuma on hyvissä käsissä."

Kim Koivula
Markkinointijohtaja, Sympa Oy

Huhtamäki Oyj, yhtiökokousasiakas

Teidän kanssa kannattaa tehdä töitä, koska teillä on omaa näkemystä tapahtumiin ja tuotte sen rohkeasti esille. Ette vaan 'yes yes' -hengessä toteuta asiakkaan toiveita, vaan sparraatte, ehdotatte ja teette lopputuloksesta täten paremman. Projektit sujuvat kanssanne myös kevyesti, koska otatte oman osanne projektista hyvin haltuun, suunnittelette ja toteutatte omatoimisesti. Kuitenkin kysytte lisätietoja silloin, kun se on tarpeen. Eli asiakkaan näkökulmasta vaivattomasti. Lisäksi pidätte huolen asiakkaan resursseista budjetinkin puolella ja saatte sitä kautta more bang for the buck.”

Arto Gröndahl
Asiantuntija, sijoittajasuhteet ja talousviestintä, Huhtamäki Oyj

Bright Finland Oy, toteuttajakumppani

Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä JIM Sevenin kanssa jo useiden vuosien ajan. Kumppanuutemme on aina perustunut luottamukseen, toisen kunnioitukseen ja avoimeen kommunikaatioon. Se mitä sovitaan se myös pitää. Matin kaltaisten raudanlujien ammattilaisten kanssa mikään ei ole mahdotonta, vaan asiakkaan haasteisiin pyritään aina löytämään paras mahdollinen ratkaisu. On ollut kunnia olla rakentamassa kumppanuutta JIM Sevenin kanssa.”

Mika Smolander
Myynti- ja markkinointijohtaja, Bright Finland Oy

HIFK-Hockey Oy Ab, Kaisaniemen ulkoilma-ottelutapahtuma

Helsinki Ice Challenge oli iso tapahtuma. Paine oli kova, ja matkan varrella tuli vastaan odottamattomia tilanteita. Matin positiivisuus säilyi kovassakin paineessa, ja kaikkiin ongelmiin löytyi ratkaisu hyvällä tiimityöllä. Lopputuloksena oli täydellisen onnistunut tapahtuma."

Jukka Valtanen
CEO, HIFK

TapahtumaMuistoja

Tapahtuma-Muistoja