Eurobasket

800

Vapaaehtoista mukana valmisteluissa

25

Työskentelevää
ihmistä tapahtumassa

12 000+

ihmistä yleisössä

MONTA

Koripalloa

Ottelutapahtumia, joissa Susijengi keskittyy pelaamiseen ja me keskitymme tuottamaan huippuluokan tapahtumia, joissa teknisiin virheisiin ei ollut varaa

Ottelu-tapahtumia, joissa Susijengi keskittyy pelaamiseen ja me keskitymme tuottamaan huippuluokan tapahtumia, joissa teknisiin virheisiin ei ollut varaa

Koripallon EM-kisojen 40. A-lohkon ottelut pelattiin Suomessa vuonna 2017 Hartwall Areenalla Helsingissä. Suomen maajoukkue Susijengi kohtasi Slovenian, Ranskan, Kreikan, Islannin ja Puolan. Avausottelussa koripallon maajoukkueen pelien uusi yleisöennätys saavutti 51 vuoden ennätyksen!

Lisäksi olemme toteuttaneet Susijengin otteluita myös Espoon Metro areenalla, jossa ei todellakaan ole ääntä ja tunteita puuttunut!

Eurobasket 2017

Koripallon EM-kotikisat olivat jättimenestys ja katsojaviihtyvyys huippuluokkaa. Siinä Matin kokoamalla ammattitaitoisella tiimillä oli iso rooli. Sen jälkeen yhteistyömme on jatkunut tiiviinä. Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta on kiva, että show-puolen osalta puikoissa on Matin kaltainen kivenkova ammattilainen.”

Mika Mäkelä
Tapahtuma- ja elämysjohtaja, Suomen Koripalloliitto