tiimi

Olemme
kohtaamisten ja kumppanuuksien asiantuntijayritys

Olemme
kohtaamisten ja kumppanu-uksien asiantuntija-yritys

Suunnittelemme sekä toteutamme niin suuria kuin pieniä tapahtumia ja sparraamme tapahtumajärjestäjiä toimintansa kehittämisessä. Me myös vahvistamme yritysten, järjestöjen ja urheiluseurojen kykyä optimoida kumppanuuksiensa arvo. Taustalla on tuhansien tapahtumien, liiketoiminnan kehittämisen ja kumppanuuksien rakentamisen kokemus terästettynä tieteellisellä tiedolla.

"päätimme uida vastavirtaan
ja yhdistää voimamme
tuottaaksemme uutta"

Kokemusta tapahtumien järjestämisestä meillä on vuosikymmeniä. JIM Seven sai kuitenkin nykyisen muotonsa koronan keskellä, kun päätimme uida vastavirtaan tuottaaksemme uutta; luovia merkkitapahtumia viihteen ja urheilun sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen alueilla. Varpaissa saakka kihelmöi, kun oivalsimme kuinka paljon meillä olisi yhdessä paljon annettavaa erilaisten tapahtumien ja kumppanuuksien kehittämiseen.

Ensinnäkin tapahtumat ovat aina suuren joukon yhteinen ponnistus ja niiden arvon optimointi eri osapuolille vaatii järjestelmällisyyttä, jota tarvitaan myös kumppanuuksien arvon kehittämisessä. Toiseksi ymmärsimme omaavamme erikoisen paljon osaamista yrittäjien ja organisaatioiden keskinäisestä yhteistyöstä tutkimuksen, opetuksen ja kokemuksen kautta. Olihan meillä mm. kokemusta yritysverkoston johtamisesta, järjestöjen välisen globaalin yhteenliittymän rakentamisesta ja yritysten väliseen yhteistyöhön keskittyvän kurssin luennoinnista kauppakorkeakoulussa.

Jokainen meistä 70-luvun lapsista, Janne, Iiro ja Matti, toisi jotain ainutlaatuista firmamme asiakkaiden hyväksi. Ja keskinäiset synergiamme olisivat ilmeiset.

Matti on tapahtuma-alan rautainen ammattilainen, joka ei paljon esittelyitä kaipaa. Hän on toteuttanut tuhansia tapahtumia ja satoja areenatapahtumia menestyksekkäästi. Nämä ovat vaihdelleet yritysten sidosryhmätapaamisista pörssiyhtiöiden vuosikokousten kautta musiikkifestivaaleihin ja urheilun suurtapahtumiin. Matti on tuonut kotimaisia viihdetaivaan tähtiä suomalaisten olohuoneisiin, houstannut globaaleja musiikin supertähtiä, valmentanut toimitusjohtajia vuoden tärkeimpiin puheisiinsa, organisoinut 17 000 ihmisen ulkoilmaottelun Kaisaniemeen ja tietysti ollut tekijänä maailmallakin huomiota herättäneessä Espoon Areenan korishuumassa.

Matti Tammisto

Founder, CEO

050 577 6086
LinkedIn
Matti Tammisto

Iiro on yhteisöspesialisti, joka tuo professoritason osaamisen tapahtumatoiminnan ja kumppanuuksien kehittämiseen. Hän on tutkinut yhteistyötä, sen arvoa, kannustimia, toimintamalleja ja rakenteita pari vuosikymmentä. Nykyisin hän toimii aktiivisena liiketoiminnan kehittäjänä ja tulevaisuuden organisaatioiden rakentajana myös tapahtuma-alan ulkopuolella. Iiro on toiminut yhteiskunnallista vaikuttamista tekevän tutkimuslaitoksen toimitusjohtajana sekä järjestänyt yhteiskunnallisia ja akateemisia tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Pahitteeksi ei ole sekään, että Iiro on todellinen järjestötoiminnan asiantuntija, oli sitten kyse vaikuttavuudesta tai varainhankinnasta.

Iiro Jussila

Partner

050 465 9899
LinkedIn
Iiro Jussila

Janne on elämysliiketoiminnan konkari, joka on kyennyt muotoilemaan voittavia palvelukonsepteja. Tapahtumissa ja kumppanuuksissa tarvitaan aina kokemus arjen yläpuolelle pääsystä. Siitä, että on saanut jotain enemmän. Janne tuntee VIP maailman ja luksuksen niin hyvin, ettei häntä uskoisi suomalaiseksi. Janne tuo asiakkaidemme tueksi myös on pitkän linjan kokemuksen ammattiurheilusta ja ottelutapahtumista sekä brändien lanseeraamisesta ja kehittämisestä.

Janne Leinonen

Partner

050 368 2287
LinkedIn
Janne Leinonen

Kiitämme kaikkia
yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme,
jotka ovat mahdollistaneet
ja tulevat mahdollistamaan
toteuttamissamme tapahtumissa sen fiiliksen,
kun iholla menee kylmiä väreitä!